С какво да комбинирате дънковите поли?

Днес дънковите поли се превърнаха в класическа вещ, която присъства във всеки един гардероб. Разбира се, че дамите далеч не си купуват тази дреха, тъй като тя е модерна, а именно защото с нейна помощ може да се акцентира умело на достойнствата на фигурата и да се скрият недостатъците. Няма как да забравим и да не споменем огромното разнообразие, което можете да намерите на пазара, така че няма да ви е никак трудно да откриете именно тази дънкова пола, която да отговаря на стила ви и на личния ви моден почерк.

При създаването на деловия стил тя отново е задължителна и ще ви помогне да изглеждате не само стилно, но и да покажете личните си модни предпочитания. Това е една наистина универсална дреха, тъй като може лесно да се адаптира към всеки стил, започвайки от ежедневния и стигайки дори до swag модата в облеклото. Интересно е това, че тази дреха в гардероба на жената се носи едновременно, както от младите, така и от по-възрастните дами. Така например, днес е много актуално модното движение casual, като при него дънковите поли са универсален начин, за да изразите романтичната си същност или пък напротив, да изпъкнете с младежки и бунтарски дух.

Делови образ

Един безспорно добър избор е хармоничното съчетание между официалния стил и класическите дънкови поли. Можете да ги съчетаете с бяло сако, което се смята за вечната класика, тъй като в един образ се комбинират едновременно две от вещите в гардероба на жената, които във всички времена са били апотеоз на женствеността и изискаността. С подобен модел пола лесно ще се съчетаят по-семплите жилетки или пък различните класически връхни дрехи. Заедно с това можете да разнообразявате тоалета си, избирайки дънкови поли с А-силует или пък тези, които са по-широки в долната част. Задължителни към всеки класически образ за студеното време са чоропогащниците, които едновременно с това могат да внесат особено стилна нотка към визията ви. Съветваме ви да не залагате на моделите с различни смели рисунки или пък тези на дупки, тъй като те в никакъв случай не се асоциират с класическия стил и деловото облекло. Подобни модели по-скоро биха се асоциирали с клубната визия, като точно в този случай могат да ви изиграят лоша шега, защото ще направят визията ви вулгарна, което е неуместно при работното облекло.

В ежедневието

Ако сте решили да заложите на дънкови поли и в ежедневието си, тогава можете да ги комбинирате със стилни пуловери, тениски, сака или пък якетата, които този сезон вече са задължителна част от есенния гардероб. Всичко тук зависи най-вече от модното ви настроение и от това, на каква визия желаете да заложите. Именно в ежедневия ви стил вие можете спокойно и дори смело да експериментирате с различни съчетания между дънковите поли и другите ви дрехи в гардероба. Идеалната дължина в случая е до коляното или пак малко по-нагоре, но не и мини, тъй като с тях няма да се чувствате свободни. Този фасон стана особено актуален сред студентките, защото е практичен за лекции и заедно с това така те не изневеряват на модния си стил и желанието винаги да са на ръба на модата. И не забравяйте за удобните обувки,които в случая могат да са балетки или пък кецове.

На среща

Можете смело да подчертаете романтичната си страна, обличайки дънкова пола и модерен корсет, който ще добави особена женствена нотка към визията ви. Разбира се, че не говорим за остарелите модели или пък тези, които по-скоро приличат на бельо, а за съвременните им интерпретации. Комбинирайте ги с нежна блузка и ще получите един наистина вълшебен образ. Така вашата сексуалност ще добави лека непринуденост към атмосферата и определено ще си изкарате повече от приятно на вашата среща.

Силуетите на съвременната дънкова пола са много различни, започвайки от мини и стигайки дори до така актуалните днес дълги фасони. Подобен дизайн лесно може да се съчетае с едноцветен клин или пък с високи чорапи. Разнообразните комбинации на мини полите и другите акценти във визията ви са множество, така че ви съветваме тук да разгърнете целия си моден потенциал и фантазия, за да успеете да сътворите един наистина уникален образ. Ефектните дънкови дълги поли също са особено актуални днес, затова ако сте почитателка на този стил, тогава можете спокойно да залагате на тях и да знаете, че едновременно с това ще сте модерна и стилна жена.

Днес модните принцеси имат безграничен избор от всякакви фасони и дизайни на тази вещ от гардероба им. Именно затова всичко тук зависи от това, какъв стил искате да изградите с помощта на вашите поли и как съответно ще ги адаптирате към визията ви. Старайте се да има някаква хармония и баланс между съчетаните дрехи, а също така не забравяйте това, че фантазията е най-големия ви приятел, когато искате да се отличите в тълпата с уникален и ефектен стил. Само така винаги ще бъдете неотразима и привлекателна дама, която знае как да бъде истински модерна.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply