Модни тенденции при сватбените рокли за 2014-1015

Image: © Alena Ozerova / Fotolia

Image: © Alena Ozerova / Fotolia

Модните тенденции при съвременните сватбени рокли са доста различни и определено дизайнерите са се постарали наистина много, за да предложат на жените едни невероятни модели рокли за техния сватбен ден. В действителност обаче модните трендове при тези дрехи за дамите не се променят толкова бързо, колко при облеклото за ежедневието, но все пак и тук е добре да знаете кои са актуалните тенденции, за да сте не само безумно красива булка, но и наистина модерна.

Ако сте решили на вашата сватба да вдигнете косата си на кок или пък, ако тя е къса, тогава можете да заложите на актуалните този сезон рокли с интересен гръб, а именно с някаква дантела, което е наистина много красиво. Още един тренд на сезона е украсата със скъпоценни камъни на гърба, така че смело можете да залагате и на тези рокли. Друга модерна тенденция е деколтето с форма на сърце, което може да бъде не само интересен акцент във вашата сватбена визия, но и символ на емоционалната атмосфера на тържеството. Съветваме ви да добавите и едно нежно колие, с което още повече да акцентирате на тази част от вашата рокля. Винтажните модели разбира се също са актуални, като тук тренда е съсредоточен основно на декоративните елементи с дантела. Подобни модели сватбени рокли можете да намерите в старинните сандъци на вашите баби, но разбира се днес тези фасони са далеч по-усъвършенствани откъм техния дизайн и красота.

Както всички знаем, традицията е булките да се омъжват в снежно бели рокли, но днес това вече не е така, защото актуален този сезон е цвета слонова кост и то именно при сватбените рокли. Ако сте модерна булка и искате да изненадате всички гости с една по-интересна и нестандартна визия, тогава забравете за белите рокли и изберете този модел, като така ще сте в тон и с новите модни тенденции. Безспорно обаче една от най-актуалните тенденции през този сезон е ретро стила при роклите. Те могат да са не само безумно женствени и елегантни, но и наистина красиви, подчертавайки силуета на всяка една жена, която е заложила на подобен фасон за своята сватба.

И не на последно място по значение ще поставим моделите русалки, които също са красиви и изящни, но все пак тук е важно да се съобразите с вашата фигура, тъй като тази кройка не е подходяща за дамите със силует тип круша или ябълка, защото така само ще акцентирате на вашите недостатъци. Този модел сватбени рокли е само за жени с идеални пропорции, така че не забравяйте това, ако скоро и вие ще минавате под венчилото.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply