Как правилно да избирате дамски чанти?

Дамски Чанти

Чанти

Дамската чанта е огледалото на една жена и нейния характер. Тя може да ни разкрие много неща за нейната притежателка – моден стил, характер, настроение или дори положението в обществото. Това е аксесоар, който отдавна вече не е просто вещ за носене на личните вещи, а истинско модно бижу, което е задължително за образа на жената, ако тя иска да е модерна и стилна, както и да допълни елегантно всеки свой образ. Именно този модерен аксесоар ви позволява да се отличите в тълпата, защото винаги можете да заложите на по-лаконичен тоалет, но да добавите към него една наистина уникална дамска чанта, с който да го съживите и да придадете на визията си особено модно звучене.

Моделите, които можете да намерите на пазара са наистина много – от вечерни, през ежедневни и стигайки дори до плажни или пък спортни дизайни. Всеки фасон е уникален сам по себе си, за да може лесно всяка една модерна дама да изберете точно тази дамска чанта, която да отразява нейния моден характер и да допълни ефектно вашия тоалет. Първото нещо, с което трябва да се определите преди да си купите нов модел е именно, за какъв повод ви е необходим този аксесоар.

За  работа

Главната задача на този дизайн е практичността, тъй като той трябва да побере всичките ви документи, но заедно с това да можете да вземете си себе си вашите женски неща, като например червило, пудра и гребен. Разбира се, че това далеч не означава да купувате огромни фасони, а просто да обърнете внимание на функционалността – колко джоба и прегради има тя, какво е разположението им и така нататък. Прекрасен избор за вас са чантите тип куфарче, които не само че нямат вулгарен дизайн, но също така се съчетават лесно с образа на деловата жена.  Съветваме ви да обръщате внимание и на материала, от който са изработени те, като тук най-доброто решение са кожените модели. Те не само, че ще ви прослужат по-дълго време, но едновременно с това създават особен имидж на човек, който се занимава с наистина важна и отговорна работа.

За всеки ден

Подобните дамски чанти трябва да могат да се съчетаят хармонично с образа ви, на който залагате в ежедневието, така че именно това е основният критерии, с който да се съобразявате при покупката им. Заедно с това дизайна трябва да е многофункционален, за да побере всичките ви вещи, които носите със себе си – телефон, ключове, червило, пудра, тефтер, очила и така нататък. Друго особено важно нещо са преградите и джобовете, защото именно благодарение на тях един модел може да се нарече удобен, тъй като така ще сортирате всичко, където му е мястото, както се казва и няма да се налага по половин час да търсите ключовете си или смартфона.  Нашият свет е да залагате на моделите, при които хармонично е съчетан ежедневния и деловия стил, тъй като подобни фасони лесно ще могат да се комбинират с всеки тоалет и образ, на който заложите.

За плаж

Дамската чанта за плаж трябва да отговаря на морската тема и разбира се да е украсена с подобни мотиви, за да се подчертае нейното предназначение. Главното отличие на този модел са ярките цветове и оригиналността. Спокойно можете да заложите на класическите плетени дизайни или пък да изберете нещо по-различно и ефектно. Нашият съвет тук е да изберете плажната си чанта в тон с вашия бански, за да се получи хармонична и наистина красива плажна визия. Заедно с това не забравяйте и нейната големина, защото тя трябва да побира наистина много неща.

За пазар

Кой е казал, че една жена трябва да ходи с найлонови торбички на пазар или пък с домашни чехли? Разбира се, че една истинска дама винаги знае как да изглежда добре във всяка една ситуация, имайки предвид факта, че дизайнерите днес не са забравили нито един случай от живота, когато ще използвате вашите любими аксесоари. Тук основните критерии са вместителността и удобството. Дизайнът също е особено важен, но не забравяйте и затова, че все пак ще се налага да носите доста продукти след пазар в тях.

Всяка една чанта трябва да бъде не само качествена, но и да се грижите за нея правилно, за да може тя да ви радва наистина дълго време. Така например кожените модели трябва да се изтриват с влажна кърпичка, за да се премахва праха, а след това да се нанесе специален прозрачен крем.  Другата честа грешка, която правят жените е това че прибират понякога чантите си в гардероба, а отгоре нахвърлят различни други свои вещи и така сами развалят модела им. Съветваме ви да ги прибирате и далеч от животните ви, защото никога не се знае къде ще поиска да си почеше ноктите котката ви или с каква играчка ще реши да си играе кучето ви. Също така не ги слагайте на места с пряка слънчева светлина или пък близко до печките за отопление. Колкото и да е качествен един дизайн, той не би издържал дълго време, ако не се грижите за него правилно.

Дамската чанта днес е нещо повече от просто един аксесоар. Тя е пълноправен член на всеки дамски гардероб, така че всяка една жена трябва да ги избира с особено внимание и да се съобразява с модния си почерк, както и с какви модерни дамски дрехи ще съчетава модела, за да може така да се получи една наистина прекрасна и свежа визия!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply