Как да забременеете лесно с помощта на народната медицина?

Image: © Alexander Raths / Fotolia

Image: © Alexander Raths / Fotolia

Появата на нов член в семейството винаги е радостно и дълго чакано събитие, но въпреки това много жени трябва да преминат през доста изпитания, тъй като не могат лесно да забременеят. Често те започват да се измъчват с въпроси, какво точно не е наред и защо точно не могат да изпитат тази радост. Това обаче не е смъртна присъда, защото ви уверяваме, че с помощта на народната медицина ще можете много по-лесно да забременеете и да станете едно истинско семейство с вашия партньор.

Лечението на много болести с билки е било използвано още в древни времена, тъй като техните полезни свойства са доказани във времето и това че могат да ви помогнат да се преборите с множество заболявания. Разбира се, че ние е отричаме лекарствените препарати, но все пак е по-добре да се лекувате с народната медицина, когато това е възможно. Тук е важно да отбележим, че не бива да прекалявате и трябва да приемате определената дозировка, тъй като само така ще усетите силата и полезното действие на народните средства. Още от древни времена градинския чай (Salvia officinalis)се е смятал за вълшебна билка срещу множество болести. Така например древните гърци са използвали именно това средство против безплодие, а в древен Египет дори са карали жените да пият тази отвара, тъй като по време на войните смъртността е била много висока и така се е целяло увеличаване на раждаемостта. Важно е обаче да сте много внимателни и да спазвате точната дозировка. За да направите тази билкова смес добавете една лъжица градински чай в една чаша гореща вода и приемайте 2-3 пъти всеки ден по една супена лъжица от отварата в продължение на 11 дни, след като е свършила вашата менструация.

Трудностите на зачеване при възпаление на яйчниците може да се изправят, ако приемате смес от мащерка, лайка, кантарион и невен. Направете отвара от всичките съставки, а именно по 50 грама от всяка билка и ги залейте след това с половин литър вряла вода. Оставете сместа да се настои около 3 часа и след това приемайте по една трета от  чашата от отварата 6-7 пъти на ден. Пийте сместа 1-2 месеца, но е важно да се въздържате от воденето на полов живот по време на лечението.

В допълнение към лекуването с билкови отвари, можете да привлечете добър късмет в дома си с върбови клонки. Трябва обаче да вярвате в това, защото отдавна е известно, че силата на положителната енергия наистина действа и може да ви помогне при лечението на доста болести. Много хора дори съветват всяка една жена, която иска да забременеете бързо, да използва силата и на растението фикус, както и това да се грижите за него като за истинско дете.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply