Как да разнообразите сексуални ви живот?

Image: © goodluz / Fotolia

Image: © goodluz / Fotolia

Много от хората в даден момент от живота си усещат, че сексуалния им живот започва да се превръща в рутинен и скучен. Тази ситуация най-често се случва, когато имате продължителна връзка или пък вече сте създали семейство. Това обаче не е смъртна присъда и има решение на проблема, така че не си мислете, че само във вашата връзка нещата са се развили по този начин.

Всички искат емоциите и сексуалните докосвания да са все така запалващи, но за да запазите страстта във вашите отношения е важно и вие да полагате старание, а не да си мислите, че всичко ще се нареди от само себе си. Не забравяйте за срещите и не бива те да остават само част от миналия период, когато само сте започвали да излизате. Така винаги можете да завършите вашата среща с един апетитен и страстен секс навсякъде, където си искате – в парка, в асансьора, на паркинга на Mall, по баровете… Да, знаем, че сега може би много от вас ще се възмутят и ще си кажат, че това е вулгарно и детинско държание, но това е така само, защото не сте опитвали този вид секс на най-различни места и колко може да е силна тръпката от подобни екстремни усещания. Така не само, че ще запалите страстта в отношенията ви отново и с пълна сила, но и можете да разкриете една нова сексуална среда за вас и да покажете на партньора ви, че не сте скучна жена, която знае само мисионерската поза и нищо друго.

Все пак, каквото и да си говорим, много често мъжете започват да изневеряват на половинките си не заради липсата на любов и чувства, а защото са претръпнали към секса с тях и това, че всичко винаги се случва само в зоната на спалнята и леглото. Всичко друго според много от дамите е забранено и дори секса в банята за много от тях е табу. Ето защо е време да вземете управлението във ваши ръце и да покажете на мъжа до вас, че можете да сте не само добра домакиня и жена, но и наистина превъзходна любовница. Бъдете уверени, че мъжа ви ще остане повече от очарован от тази промяна.

Не забравяйте и за еротичното бельо и ролевите игри в секса, с които също можете много да запалите страстта. Най-важното в секс е да не се страхувате от разнообразието, защото именно опитвайки различни пози, места и така нататък, вие можете да внесете една доста пикантна и вълнуваща нотка в сексуалните ви отношение.

 

Advertisement

No comments.

Leave a Reply