Как да разберем дали мъжа ни изневерява?

Image: © Olena Pantiukh / Fotolia

Image: © Olena Pantiukh / Fotolia

В интерес на истината не е толкова трудно да разберете, ако мъжа до вас ви изневерява. За да направите това е необходимо просто да сте по внимателна и да не изпускате дори и дребните на вид неща от поведението му, които могат сами да го издадат и да сте наясно със ситуацията.

Признаци на изневярата

  • Мъжът ви става съвсем друг и променя своето отношение към външния вид, като това далеч не е свързано с кризиса на средната възраст. Той се старае да изглежда добре винаги, когато излиза някъде без вас. Дори само това само по себе си може много да ви подскаже, че вашия партньор има връзка настрани.
  • Промяна в настроението отново може да е свързана с горната причина. Това означава, че той започва да е прекалено раздразнителен към вас и да ви прави забележки за неща, които преди дори не е забелязвал. Тази промяна е свързана с факта, че човек имащ връзка с друга жена започва да търси недостатъците на жената до него и това да го дразни много.
  • Мъжът ви започва да остава на работа до късно и да се прибира доста след края на работното му време. Много вероятно е това, че той прекарва времето вечер с любовницата си, а вас ви лъже, че се налага да остава последен на работа и да върши едва ли не задачите на половината офис.
  • Особено трябва да се замислите и над комуникацията, а именно това, че не е нормално изведнъж батерията на човека до вас да пада бързо и телефона му да е изключен постоянно, когато той е навън.
  • Не пренебрегвайте и чисто женската си интуиция, защото все пак това е заложено в жените и те често могат просто на подсъзнателно ниво да почувстват промяната в човека до тях.

Какво да правите, ако мъжа ви изневерява?

Всяка жена може да реагира по различен начин на подобна новина, така че трудно да се даде съвет на това, по какъв начин да реагирате и какво да предприемете в подобна ситуация, както и дали да съхраните вашето семейство. Във всеки един случай обаче не бива да се обвинявате и да се самонаказвате, мислейки си че само вие сте виновни за случилото се. Все пак не забравяйте, че за много от мъжете това е просто спорт и тяхната природа е такава. Съветваме ви просто да поговорите честно с човека до вас и да се замислите дали сте готови да му простите,ако той разбира се е съгласен да прекрати връзката си с другата жена.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply