Идеи за срещи или как да прекарате незабравимо времето си

Image: © Valua Vitaly / Fotolia

Image: © Valua Vitaly / Fotolia

Кафето или киното са добро място за среща, но само за първите няколко пъти. С времето еднообразието омръзва и е време да сте по-креативни, измисляйки някакви други възможности, за да прекарате идеалната среща с вашия любим човек. Идеите могат да са най-различни, затова днес сме решили да ви помогнем малко, за да можете да изненадате вашия партньор приятно и да му покажете, че наистина се интересувате от него.

  • Пикник около езеро, а защо не и на плажа или в някой красив парк. Във всеки един случай не забравяйте вашата кошница за пикник и това да нагласите наистина вкусни деликатеси, с които да изненадате вашия партньор приятно. Така не само ще можете да се насладите на един страхотен ден заедно, но и ще разнообразите обстановката.
  • Посрещнете изгрева заедно на върха на някоя планина. Идеята е отлична, особено ако искате да изживеете една истинска романтична среща. Задължително вземете със себе си термос с кафе, както и малко храна.
  • Отправете се на малко еднодневно пътешествие. Сигурни сме, че и двамата имате общи интереси, така че можете да посетите например някоя красива екопътека в региона ви и след това да си починете по пътя, правейки си пикник. Тук отново е задължително да не забравите чантата за пикник или поне вземете със себе си малко кроасани, вода или нещо друго от първа необходимост, за да можете все пак и да си хапнете, когато огладнеете в гората.
  • Поканете приятеля ви на урок по танци. Така ще прекарате не само приятно вашата среща, но и ще се научите на нещо ново. Освен това, по този начин ще му покажете, че не сте скучна жена, която няма какво да му предложите, а че можете да изненадвате винаги човека до вас с малки, но пък много приятни жестове.
  • Отидете заедно на театър. Често хората забравят, че киното не е единственото удоволствие, защото театъра може да е далеч по-интересно и приятно занимание за петък вечер. Можете да завършите вечерта у вас, с една приятна вечеря, която сте приготвили за вашата половинка, показвайки му и кулинарните си умения, защото всички знаем това, че любовта на мъжа минава през корема. J
  • Разнообразявайте дори баналните на вид неща, като така например можете да си една вкусна и романтична вечеря на покрива на някоя сграда. Всички сте виждали това по филмите, но едва ли сте се сещали да изненадате така приятеля си. Подгответе се и за обстановката, слагайки лампички и превръщайки вашата среща в едно истинско романтично пътешествие.

Една жена трябва да знае как да зарадва мъжа до нея и да го накара да се почувства наистина специален. Все пак не трябва да чакате само мъжа до вас да ви прави мили жестове, но и вие да му показвате, че той е важен за вас и вие държите на него!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply