Бъдете есенна приказка за всички

Image: © Victoria Andreas / Fotolia

Image: © Victoria Andreas / Fotolia

Мили дами, искате ли да изглеждате изящни и добре поддържани през настъпващата есен? Тогава се погрижете за себе си. Отделете време за оздравителни, възстановяващи и разкрасителни процедури за косата, ноктите, лицето и тялото.

Направете си стилна прическа и грим. Посетете фризьорски салон, където ще ви помогнат да намерите най-краткия път към красивата коса. Акварелно оцветяване или италианско боядисване на косата, акцентиране върху краищата – новости, които ще ви помогнат да постигнете отличен и стабилен цвят на косата.

А ако искате нейните кичури да са здрави и да се подобри състоянието им, то подстригването „горещи ножици „ е за вас. В резултат косата ще увеличи обема си, като се подравни дебелината на косъма от корена до върха, ще стане „послушна“, лесно ще се прави прическа и тя ще задържа трайно формата си.

Може да приложите и термо грижа за своята коса, в резултат на което тя ще стане мека, бляскава и здрава, ще възстанови повредената си структура. Тази процедура е препоръчителна за всички типове коса с всякаква дължина.

За възстановяване свежия вид на лицето ще ви помогне ултразвуковото почистване на кожата. То ще премахне всички замърсявания, ще отпуши порите, ще придаде на образа чистота и блясък.

За нежеланото окосмяване по лицето и други участъци на тялото, ще се погрижи биоепилацията. Горещият восък надеждно улавя косъмчетата и ги премахва без следа, без раздразнения и прояви на алергия.

За идеалната форма на своите нокти комбинирайте маникюр и педикюр. Погрижете се не само за ярките лакове, но и за надеждната им защита от повреда.

Погрижете се за себе си и тогава всички около вас веднага ще забележат отличната форма, здравата коса, стилната прическа, безупречната кожа и самоувереността ви. Да не забравяме и здравословният начин на живот, който е задължително условие за блестяща визия.

Правилните грижи и постоянството ще ви направят стройни, красиви, нежни, привлекателни и секси.

Желаем ви да бъдете прекрасни и уверени в себе си!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply