Зелено кафе за отслабване – истина или просто рекламен трик

Ние често чуваме от познати или просто четем в Интернет най-различни отзиви за това вълшебно средство за отслабване. Но кое от всичко е истина и кое не? Или може би просто това е поредния рекламен трик, с който се цели провличан на повече клиенти към купуването на този продукт? Днес сме решили да разбулим всички митове и да ги изправим срещу реалните факти, за да можем заедно да разберем, какво наистина е зеленото кафе и дали то ще ви помогне да отслабнете.

От къде започва всичко?

Някъде през 2012 година известния доктор Оз представи един нов продукт, който се получава по специална технология и от определен сорт кафе. Именно от тук започват всички спекулации и целия този рекламен бум, който се изля основно в интернет пространството. Буквално за един миг се появиха множество сайтове, предлагащи зелено кафе, разказващи едновременно с това за могъщата му сила и как с него се отслабва ефикасно, което от своя страна донякъде доведе до дезинформация и много митове за него.

Какво точно прави зеленото кафе?

Истината обаче е една, а именно че зеленото кафе наистина помага в маратона за идеална фигура, но тук е интересно всъщност как става това. : ) И така, активният компонент в него е хлорогенова киселина, която забавя процеса на усвояването на глюкозата от тънкото черво, като по този начин се намалява общото усвоено количество захар. Когато от своя страна глюкозата (енергия) в кръвта пада, тогава организма започва да изгаря резервите на енергия в човешкото тяло, а именно мазнините, като по този начин съответно вие се борите ефикасно с наднорменото тегло, пиейки зелено кафе.

Митовете са породени от факта, че много от търговиите просто нагло лъжат клиентите си, като например това, че с този продукт може да се отслабва с от 2 до 5 килограма за седмица. Дори и да беше истина, то тези темпове щяха да са стресиращи са вашето тяло, а и е почти нереално да се достигнат такива резултати от биодобавки или със здравословно хранене и то за седем дни. Ако сте решили да отслабвате, тогава е важно да спазвате правилен ритъм, а не да започвате едва ли не да гладувате и да пиете само зелено кафе. Започнете просто да се храните здравословно, да тренирате всеки ден и да комбинирате всичко това с приемането на зелено кафе.

Не трябва да забравяте и за това, че за да постигнете реални резултати от полезното зелено кафе, вие ще трябва да сте дисциплинирани и да вървите към целта си без да се отказвате. Екстракта от него трябва да се приема преди всяко хранене (!), 30 минути преди да си хапвате (!) и пиейки по една пълна чаша с вода. Всяко едно от тези условия е еднакво важно, за да може да постигнете наистина добри резултати и да отслабнете.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply