Цветовете на 2014 – нека премахнем стереотипите

Image: © Alexandra Karamyshev / Fotolia

Image: © Alexandra Karamyshev / Fotolia

Понякога се смята, че в модата съществува разделение на цветовите гами в зависимост от сезона и това донякъде е истина, но не и тази година, тъй като сега дизайнерите са ни предложили да изтрием тези стереотипи и да опитаме нещо ново, различно и наистина много свежо. Така вие получавате една невероятна възможност да не се отказвате от ярките летни оттенъци дори през есенните и зимни месеци, така че смело трябва да се възползвате от този моден дар. Цветовете на 2014 са истинско потвърждение на думите ни, така че тази зима ще е наистина запомняща се откъм своето модно настроение, което тя ще ни донесе.

Този сезон на ръба на модната вълна ще бъде един безумно красив нюанс, който съчетава в себе си жълтия цвят с лек пепелен оттенък. Това е така наречения в модата сафари цвят, който е наистина безумно красив и така той лесно може сам по себе си да се превърне в главен действащ моден акцент във вашата визия. Тази истинска цветна модна революция ярко се наблюдава в колекциите на едни от най-големите и велики дизайнерски къщи на всички времена – Chloe,Dries van Noten, Donna Karan, Rachel Comey и много други. Хладните нюанси на зеленото също ще са много актуалния през есента и зимата. Сам по себе си този цвят в хилядите си оттенъци е олицетворение на пролетта и лятото, така че това е едно истинско ново модно приключение, защото обикновено той не присъстваше в такова разнообразие през студеното време на годината. Дрехите, които са изработени в златисто отново се връщат на мода, така че всяка една дама, която харесва подобни модни творения смело може да залага на тях във всеки един образ в ежедневието си. Най-добре е да съчетавате този цвят с един оттенък, защото златистото не търпи комбиниране с много контрастни и ярки оттенъци.

Ако се вгледате в модните дефилета и в звездите от червения килим, тогава можете да се досетите и кой ще е другия актуален тренд за сезона, а именно всички дамски облекла, които са изработени в светло лилав цвят. Това просто е истинския хит за следващия сезон, така че всяка една дама трябва да има поне една дреха в този така красив и женствен нюанс, който лесно може да разкрие вашата красота и женственост, но само ако се съчетае с правилните аксесоари и вещи във визията ви.

Модата всяка година с пълна сила ни доказва, че е истински хамалеон, който може да се променя и да ни разкрива красотата на женската визия във всички нейни измерения. Това е една прекрасна възможност за всяка една дама да се докосне до най-различните стилове, съчетавайки ги по съвсем различен начини и получавайки така едни наистина невероятни визии за всеки случай от живота.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply