Тенденции при маникюра за идващите сезони на тази година

Image: ©  Sergey Galushko / Fotolia

Image: © Sergey Galushko / Fotolia

 

Да си представим стилната жена без красив моден маникюр е невъзможно, защото този малък детайл завършва образа и му придава особен шик.

Какъв ще бъде маникюрът през новите сезони на тази година?

Френски маникюр, стилен и ефектен, остава актуален, като на пика на популярност са добре поддържаните къси нокти и класическото съчетание на топли и студени цветове.

Космически маникюр, който става все по-популярен и е подходящ за по-смелите дами. Най-простият начин за създаване на космически ефект върху ноктите, е да се нанесе специален лак, обикновено в дълбок син цвят, с разноцветен брокат в него, при което се създава ефект на звездно небе. Или пък върху тъмен базов лак нанесете точки с други лакове в ярки цветове.

Image: ©  john lee / Fotolia

Image: © john lee / Fotolia

Щампите, като нова тенденция, ще радват не само любителките на яркия и необичаен маникюр, но и тези, които ценят изяществото. Щампите, чиято мода налага есенно-зимния сезон, са отличен начин за създаване на стилен маникюр. Може да използвате комплект машинка с щампи или маркери за маникюр.

Съчетаването на матов лак и гланц е още една тенденция. Най-стилно изглеждат вариантите, изпълнени в черен цвят или с добавени контрастни елементи като блясък, метализирани частици или линии.

Image: ©  lexuss / Fotolia

Image: © lexuss / Fotolia

Блясък, който ще направи стилен и моден всеки маникюр. Затова и през идващата есен той се нарежда сред модните тенденции. Особено интересно  изглежда върху тъмен лак, защото в този случай изпъква с цялата си сила и привлича по-силно вниманието.

Пясъчен лак, който е на пика на популярност в новия сезон. Това се дължи на необичайната му текстура, напомняща пясък. Неговите „песъчинки“ могат да бъдат както мънички, така и по-големи, а спектърът на модните нюанси е толкова голям, че няма начин да не изберете своя цвят.

Градиентен маникюр – актуален сред есенно-зимните тенденции.

DSC_5477 DSC_5577

Термо лак, още един хит за идващите сезони. Той съдържа специален пигмент, който мени цвета си в зависимост от температурата на околната среда. Например червеното може да стане алено в закрито помещение или бордо – на улицата.

В общи линии това е новото при маникюра за идващия есенно-зимен сезон. Многообразието е голямо. Ефектът – сигурен. Остава да изберете идеите, които най-много ви допадат.

 

Advertisement

No comments.

Leave a Reply