Страничният бретон отново се връща на мода

Image: © Vladimir Voronin / Fotolia

Image: © Vladimir Voronin / Fotolia

Страничният бретон е не само идеална възможност да разнообразите прическата си, но също така по този начин можете да балансирате чертите на вашето лице. Класическият прав бретон е винаги на мода, но той е доста скучен и еднообразен, а също така вашите прическите с него не отиват на всяка жена. За разлика обаче от него, страничния вариант е доста по-ефектен и може да се интерпретира по много различни начини. Освен това, бретона на една страна отива почти на всяка една жена, така че тук няма риск, че тази прическа няма да ви ходи.

Съветваме ви обаче преди да се решите на такава промяна във визията, да се консултирате със стилист, който ще ви даде съвет дали подобна прическа ще ви отива или не, изхождайки разбира се от формата на вашето лице. Ултракъсите варианти на бретона настрани се наричат още парижки стил. Те са един вид начин да разнообразите вашата класическа фризура с прав бретон, но все пак тук е важно косата ви е да е послушна и лесно да се поддава на трансформации от този тип. Тя ще отива прекрасно на дамите с овална форма на лицето или на жените, които нямат нужда от визуална корекция на някакви недостатъци. Съветваме ви да не филирате прическата си, защото този вариант вече не е на мода, и така се изтънява косата визуално.

Гъстите и по-дълги бретони ще отиват на всяка една жена, а и освен това те се поддържат и се оформят по-лесно, което също е плюс за дамите, които водят забързан начин на живот в ежедневието си. Вариантите на прав бретон, който все едно е подстриган по диагонал ще скрият визуално високото или пък широко чело. Ако въпреки всичко се съмнявате дали такива прически ще ви отиват, тогава можете да се възползвате от различните безплатни интернет програми. Там съответно качвате вашата снимка, а след това можете да се видите с различна фризура, цвят или пък дължина на косата. Така доста лесно ще прецените, какъв бретон ще ви ходи най-добре на вашата форма на лицето и ще можете да се ориентирате трезво дали си заслужава да експериментирате с такъв нов образ.

Добре подбраните прически в съчетание с правилния грим могат лесно да скрият всеки един недостатък при жените. Използвайте този дар и експериментирайте с вашата визия, за да откриете именно тази прическа, която ви отива най-много, разкривайки красотата и изяществото на вашето лице. И не забравяйте, че само истински уверената в себе си жена е красива и привлекателна за мъжете!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply