Стилни есени жилетки – нов моден поглед на традициите

$RXOYXH5Както във всеки гардероб, така и в женски има базови предмети, които всяка млада дама трябва да има. Точно такива дрехи са и жилетките, които тази година ни предлагат нов моден поглед на традициите. С уникалните предложения от дизайнерите тази години може да създадете наистина безумно женствени или дори рок визии, така че тук всичко зависи от вашата фантазия и умението ви да съчетавате перфектно вещите в гардероба ви.

Ретро стила е отново на мода, така че ако обичате да се превъплъщавате в такъв образ, тогава ще останете очаровани от моделите на тези връхни дрехи. Уверени сме, че дори ще намерите такива ефектни модели в гардероба майка ви или дори на баба ви, защото едва ли не сте наясно, че модата на отминалите времена винаги рано или късно отново става актуална. Така ще бъде и този сезон, затова ви съветваме да имате поне една ретро жилетка за есента, с която ще ви е не само топло и удобно, но и ще бъдете стилна жена със съвършен моден почерк. Интересно е, че при новите модели тази сезон не само се повтаря силуета на фасоните от преди години, но освен това се изобразяват различни тематични рисунки на тях като един вид декоративен елемент.

Дългите и по-плътни модели жилетки дори могат да се превърнат в палто за прохладните есени вечери. Те изглеждат не по-малко стилно, но пък за сметка на това са нещо различно, с което вие ще се отличите. Особеността на този фасон се крие в дължината му до коляното, а също така че те най-често нямат копчета. Носят се обикновено с добавянето на някакъв тънък декоративен колан, с който визията ви да стане още по-стилна и ефектна. Удължените модели жилетки, които са изработени съответно от по-лека материя също са добър избор за началото на есента, тъй като с тях не само ще ви е удобно, но и те освен това са истинско въплъщение на женствеността. При тези жилетки обаче са много важни допълнителните детайли, с които да ги украсите, за да не бъде скучен и безличен образа ви. Те прекрасно се съчетават, както с шортите, така и с модерните бойфренд дънки или пък с по-грубите каубойски боти, които тази година са много актуални.

Като цяло ретро модата е на особен почит във всяко едно модно направление този сезон, така че любителите на този стил определено ще се зарадват. Това е един начин да изпъкнете сред тълпата, комбинирайки дори на пръв поглед несъчетаемите вещи, които обаче ще ви направят истинска модна принцеса.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply