Стилни дрехи за дами – основи на женския гардероб

Image: © Dash / Fotolia

Image: © Dash / Fotolia

Модата и стила не винаги са понятия, които могат да вървят ръка за ръка. Не всички дами искат да са модерни, защото е много по-трудно да изпъкнете с ваш собствен стил и моден почерк, а не просто да навличате в буквален смисъл на себе си актуални дрехи, но без дори да покажете истински моден вкус към красивото. В ръцете на истински стилната жена, всяка една вещ може да заиграе по съвсем различен начин, така че умението да сте модерни е много е по-лесно от това да сте наистина стилна и ефектна принцеса.

Все повече жени днес започват да залагат на романтичните рокли, които във всички времена са се смятали за най-женствената част от дамския гардероб. Така например днес са особено актуални ретро моделите, но за да сте стилна жена съвсем не е обезателно да ги съчетавате с прическите от тази епоха. Тази базова вещ в гардероба ви е съвсем достатъчна, тъй като тези фасони са смятани от дизайнерите за класически, така че всяка една жена трябва да има поне една ретро рокля в гардероба си. Разбира се, че една истински стилна жена не може да се размине и без класически панталон, както и лаконична пола тип молив в гардероба си. Това са така наречените базови облекла, които задължително трябва да имате,тъй като те могат да се облекат във всяка една ситуация. Интересен факт е, че според много от дизайнерите дънките скини също успяха бърза да завладеят света и вече се смятат за задължителна част от гардероба на жената. Панталоните с дължина под коляното също са много стилно облекло, което лесно може да се комбинира, както с ежедневни обувки, така и с елегантните модели на висок ток. Полата тип молив вече не една година е смятана за истинска класика, точно както е черната малка рокля, така че ако нямате подобен модел, тогава не забравяйте да си купите такова облекло и то много скоро.

Преминавайки нататък няма как да не споменем и жилетките, както и това, че те са задължителна част от образа на всяка стилна млада лейди. Разбира се, че откъм фасона си те се променят всяка година, но бъдете уверени че лесно можете да ги комбинирате с всяко едно облекло и тоалета ви да заиграе по съвсем друг начин.

Но как да намерим себе си и своя уникален стил? Това определено не е лесна задача, защото едно е да сте модерни, а съвсем друго стилна жена. Това е още по-трудна задача, особено в това безумие на съвременните образи, но все пак отнякъде трябва да започнете, а базовите вещи във всеки един гардероб са едно добро начало, за да се справите с отличен 6+ с тази модна задача!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply