С какво да съчетаваме кецовете?

Image: © preto perola / Fotolia

Image: © preto perola / Fotolia

Днес кецовете са едни от най-популярните обувки. Те се носят практически от всеки човек – деца, жени, млади и възрастни. И тук далеч не говорим за уроците по физкултура или когато тренирате, а в ежедневието ви, тъй като те имат множество предимства. Една от причините тези обувки да станат толкова търсени и желани, а също така дори must have предмет от всеки гардероб, са дизайнерите, които успяха да издигнат стила скини в култ на 21 век. Преди десет години беше трудно да си представим съчетанието между кецове и сако, но днес тази модна комбинация не само, че се смята за успешна и стилна, но заедно с това много жени и мъже умело адаптират този образ в ежедневието си.

Разбира се, че тези модели не могат да се обуят за театър или музей, но за сметка на това смело можете да отидете с тях на разходка, в клуб или пък на фитнес. Удобството им и едновременно с това стилния им дизайн успя да покори, както младите, така и по-възрастните. Днес на стелажите на множеството магазини можете да срещнете най-различни фасони и оригинални дизайни на любимите кецове. За съжаление обаче те имат един минус и това е способността им да подчертаят всичките недостатъци и да акцентират именно на тях. Това обаче лесно може да се избегне, ако успеете да ги комбинирате с правилния тоалет.

Не толкова отдавна на мода дойдоха и високите кецове, както и тези с платформа, макар че те са по-скоро някакъв хибрид межди няколко стила при обувките, но това е отделна тема. Точно това е и поредния плюс на спортни модели, а именно фактът, че могат лесно да се съчетаят с различните стилове и дори да се получи нов дизайн на добре познатите и обичани кецове. Те се ползват с най-голяма популярност сред младите майки, заради удобството им и това, че ще внесат особена загадъчна нотка към образа ви. Отлично се съчетават, както с полите и шортите, така и клиновете, слим дънките или пък със суитчърите. Като цяло едва ли може да се избере погрешна комбинация, но все пак имайте предвид, че говорим за спортни обувки и не можете да ги адаптирате към по-официално облекло.

Не толкова отдавна на мода дойдоха и кецовете с токчета, което си беше истински моден бум, защото на пръв поглед това са два стила, които никога не биха могли да се пресекат в една визия. Дизайнерите обаче за пореден път ни доказаха, че за тях няма непостижими цели и дори много скоро след старта си на пазара, тези кецове започнаха да се продават като топъл хляб. Стилните жените, които не са подвластни на класиката и винаги искат да се отличат в тълпата веднага успяха да оценят този моден хибрид и дори умело го съчетават в своите хиляди образи.

Изборът ви днес, както само се убедихте е наистина безграничен, така че всяка една жена лесно ще намерите тези кецове, които да са нейното модно отражение. Съчетанията на тези спортни обувки са множество, така че тук всичко зависи от вашата креативност и умението ви да комбинирате дори на пръв поглед несъчетаемите вещи.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply