С какво да носите дълги поли?

Image: © Sergey Galushko / Fotolia

Image: © Sergey Galushko / Fotolia

Стилните дълги поли отдавна се ползват с огромна популярност при нежната половина от човечеството. Причините за това са много – те са красиви, скриват недостатъците, удобни са и безумно женствени. Заедно с това възможностите ви за комбиниране с други дрехи са безгранични, така че смело можете да експериментирате с модната адаптация на стилните дълги поли и вашия look.

В прохладното време на годината, можете да ги съчетавате с различни връхни дрехи, но все пак най-подходящата комбинация тук е с тренч, който обаче задължително трябва да бъде по-къс модел, тъй като в противен случай ще се наруши баланса във визията ви и резултата няма да ви хареса. Дългите цветни поли или пък тези с интересен принт се съчетават идеално с едноцветните вещи.

Съвет! Особено ефектно в съчетание с кожата изглеждат дългите поли, които са изработени от нежни материи, като например коприна или шифон. Така се получава един вид игра на контраста във визията ви, която ще ви очарова едновременно с разкоша и изяществото си.

Също така тези поли се съчетават идеално с якета в стил милитъри, като тук можете да добавите като допълнение кожен колан,обувки на платформа или чанта през рамо.  Още една успешна комбинация е с плетените пуловери, които съответно могат да са най-различен цвят и принт. Това няма да попречи на красивото съчетание и ви уверяваме, че резултата ще ви хареса. Необикновената комбинация между класическа дънкова риза и дълга пола с едноцветен фасон също изглежда много привлекателно. Не забравяйте отново да допълните образа ви със задължителните за всеки модерен look аксесоари, защото без тях визията ви ще бъде скучна и безлична. В този случай това може да е малка клъч чанта и кокетно колие или пък часовник и ефектен колан. Съветваме ви, ако сте заложили на едноцветно облекло да го разбиете с помощта на малките, но много важни детайли. Ако имате в гардероба си дълги поли с ярка рисунка или принт, тогава не бързайте да ги прибирате за следващото лято. Съчетайте ги с едноцветна тениска и светла жилетка, за да получите страхотен есенен образ. В модата няма грешно и правилно, защото важното в случая е как ще адаптирате една дреха към цялостната ви визия , така че смело експериментирайте и се забавлявайте.

Не следвайте на обществените стереотипи и не се превръщайте в роби на модата. Лесно е да сте модерна жена, но да бъдете истински стилна дама – това вече е трудна задача. Бъдете себе си и следвайте вашите лични модни предпочитания, съчетавайки ги ефектно с актуалните тенденции на сезона.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply