С какво да комбинирате екстравагантните бижута?

Image: © Svetlana Fedoseeva / Fotolia

Image: © Svetlana Fedoseeva / Fotolia

Един от главните трендове на този сезон са големите и по-екстравагантни бижута. Те обаче не са толкова лесни за комбиниране с дрехите и затова често жените правят грешки, когато ги съчетават с тоалета си. Първото и най-важно правило винаги е да съществува баланс межди вашите аксесоари и визията ви като цяло. Това лесно ще се получи, съчетавайки по лаконични модели дамски дрехи и бижута с по-нестандартен дизайн.

Доста често дамите си мислят, че украшенията като цяло не са подходящи за есенния и зимен сезон, защото не се съчетават добре с пуловери и по-плътни дрехи, но това далеч не е така. Така например винаги можете да заложите на вечната класика, ако все пак не харесвате различните модели, които се изработват от дизайнерите всеки сезон. Добър пример за такива украшения са лаконичните колиета с перли и други естествени камъни. Не забравяйте и затова,че всяка една модерна ризка за този сезон може да е красиво допълнена именно с екстравагантно бижу в същия цвят, но въпреки това ще се получи едно наистина смело и доста ефектно съчетание на дрехите ви и украшенията. Ако пък сте почитателка на V-образните деколтета при тоалетите ви, тогава също смело можете да залагате на тези накити, които да рефрешнат образа ви и той да заиграе по съвсем различен начин. Може би едно от най-трудните съчетания е към връхните дрехи, защото тук трябва да сте особено внимателни. В действителност обаче те се съчетават идеално, както с вертикални, така и с хоризонтални дизайни на бижутата. Важното в случая е да се спрете на модел, който ще е изработен в един цвят с тоалета ви, за да може украшението да се впише хармонично в образа ви и да го допълни по един стилен и разкошен начин.

Връщайки се обаче на по-плътните дрешки за този сезон, като например нежните пуловери, ще добавим това, че те биха могли да се комбинират с бижута в хипи стил или пък тези със скъпоценни камъни и груба метална основа от сребро например. Най-важното тук е стила на дрехите ви да си пасва идеално с моделите на аксесоарите ви. Ако успеете да постигнете този баланс, тогава със сигурност няма да сте сгрешили с добавянето на бижу към тоалета ви, а напротив – ще сте го превърнали в нещо наистина различно и екстравагантно!

Не забравяйте, че най-важното е вие да харесвате своя стил и образ, а не да се съобразявате с последните модни тенденции. Обличайте се така, както вие искате, защото само вашето мнение е важно, а не какво мислят хората за вас!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply