С какво да комбинирате дънките през зимата?

Image: © Andrey Kiselev / Fotolia

Image: © Andrey Kiselev / Fotolia

Дънките са универсален предмет от гардероба и вещ, която всяка една жена има и то далеч не в един вариант. Това са едни уникални дрехи, които просто могат да бъдат представени в хиляди и дори милиони фасони и модели, затова е важно да умеете да избирате не само тези, които ще ви отиват на фигурата, но и да ги комбинирате с тоалетите ви от всеки сезон. През топлото време на годината те традиционно се съчетават с тениски, туники, жилетки и различни други по-тънки дрешки. През зимата обаче не винаги е толкова лесно да ги адаптирате към вашия look, но вашата модна помощ е тук и днес ще ви дадем няколко простички съвета, по какъв начин да правите това.

Може би ви се струва, че дънките не знаят никакви граници при комбинирането им с другите облекла в гардероба ви, както и това че те търпят всякои стилови експерименти. Именно обаче тези безгранични възможности при съчетаването могат да усложнят задачата и вие да не знаете, на какво да заложите и как да адаптирате вашите модерни дънки към зимните ви дрехи. Така например, именно актуалните бойфренд модели са едни от най-трудните за съчетание според много от дамите. При летния ви образ това е много по-лесна задача, но зимата тя доста се усложнява. Тайната се крие в успешното съчетаване на по-мъжките вещи и модели с типично женски акценти, за да се получи идеалния моден баланс във визията ви. Смело можете да комбинирате скини моделите с по-лаконичните фасони палта в пастелни оттенъци, но тук е важно да добавите някакъв по-екстравагантен акцент, който да разнообрази визията ви, за да може образа ви да заиграе по съвсем различен начин.

Следващият модел връхни дрехи, с които можете да ги съчетаете това са актуалните в момента авиаторски якета. Те са нещо наистина уникално, както по своя външен вид, така и се отличават със своята удивителна практичност. Тук отново е важно да не забравяте за детайлите, като например шапките и шаловете, които могат много да раздвижат цялостния ви тоалет, на който сте решили да заложите. Съветваме ви да ги съчетавате с ниските обувки в ежедневието ви, защото все пак зимните климатични условия не само, че се променят бързо, но и няма да ви е никак комфортно, ако решите да ги комбинирате с токчета и то на тънък ток.

Стил, красота и пълна хармония – това е един нереално красив моден свят, който може да преобърне представите ви за всичко, което сте виждали до сега. Всяка една дреха може да разгърне красотата си, но само ако я комбинирате и съчетаете правилно, така че не забравяйте нашите малки модни съвети и се придържайте към тях и тази зима.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply