Перфектен грим за кафяви очи

Image: © Vojtech Vlk / Fotolia

Image: © Vojtech Vlk / Fotolia

Често жените не успяват сами да изберат идеалния грим за тях и така се отказват от експериментите във визията си. Това обаче е напълно погрешна тактика, защото най-честата грешка на жените не е самата техника на гримиране, а това че не са избрали правилния грим за своите очи и формата на лицето си. По този начин ефекта не е този, който ви се иска да получите, но това лесно може да се поправи, ако знаете нашите прости съвети и умеете правилно да правите акцентите в грима ви.

Магическите цветове за кафявите очи са металическите, златните, бронзовите, розовите и сините. С тях най-лесно и ефектно ще успеете да подчертаете очите си и да им придадете особено женствена форма, добавяйки разбира се и очна линия за един наистина безумно женствен котешки поглед. Отличен вариант за вас е така наречения грим без грим или казано с други думи неутралните цветове, които само леко ще подчертаят красотата ви, но без да се акцентира и да се вижда това, че въобще сте използвали някакви козметични средства. За целта можете да използвате обикновен черен молив, който да нанесете възможно най-близо до линията на миглите и малко спирала.

Много от жените се боят да използват бял молив в грима си, но бъдете сигурни, че така само губите вие. Дамите с кафяви очи могат много да се възползват от този козметичен продукт, тъй като благодарение на него погледа наистина много се отваря и визията коренно се променя. Спокойно можете да използвате бял молив и за линията под веждите, като тук разбира се ще трябва да го туширате много добре, за да се получи просто едно леко загатване на този цвят в тази област. По този начин погледа отново се отваря, като това важи не само за представителките с кафяви очи, но и за всички дами. Не забравяйте да използвате и хайлайтър, макар че този продукт все още е малко познат на пазара ни. Така лесно ще придадете естествено вътрешно сияние на кожата си, но има и една друга хитрост, която можете да използвате. За целта просто добавете малко от този продукт в сенките си и ще видите, че те ще заиграят на кожата ви по-съвсем друг начин.

Другото важно нещо е да не пропускате да прикривате тъмните кръгове под очите си с вашите любими продукти, тъй като те могат да развалят дори и най-красивия грим за кафяви очи, а също така и да си правите красиви и стилни прически. Всяка една жена с такъв тон на своите очи може да използва лилавите очни линии, защото този цвят идеално разкрива красотата на нейния поглед и го прави безумно магнетичен и дори приказен.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply