Няколко идеи за сватбен маникюр

Image: ©  lexuss / Fotolia

Image: © lexuss / Fotolia

Сватбата е едно от най-значимите събития в живота на всяка жена. Всичко в този ден трябва да бъде идеално – роклята, обувките, грима, маникюра. В тази статия ви предлагаме няколко идеи за моден сватбен маникюр, който трябва да отговаря на редица изисквания.

Преди всичко той трябва да е удобен, да не се закача по роклята и косата. Да е здрав. Да хармонира с тоалета и да се вписва в цялостния образ. За празничния дизайн на ноктите често се използват кристали, блясък, фолио, брокат, перли, пайетки и други декоративни елементи, с които обаче не бива да се прекалява.

Класически цветове за сватбения маникюр са бели и розови, но често се използват и други пастелни тонове, които се съчетават добре с роклята на булката. За неговото изпълнение е най-добре да се потърси професионален маникюрист, което ще спести ценно време.

Сватбения дизайн на ноктите често се допълва от различни рисунки като извити плавни линии, цветя, точки, райета. Те могат да повтарят един от декоративните елементи на роклята. Често за украса на ноктите булките използват дантела или нейна имитация.

Често при сватбения маникюр се използват няколко вида декоративни елементи и техники. Особено важно е да не се прекалява. Ако, например, се избере скулптуриране, то с него трябва да се украси само един нокът, а върху останалите да се добавят кристали и пайети.

Като най-моден маникюр за сватбата се приема този, при който е украсен само един пръст, най-често безименният. Много популярен вариант са различни рисунки върху ноктите, изпълнени в един стил.

Всички булки искат да са не само красиви, но и стилни. По отношение на маникюра, трябва да се обърне внимание и на дължината и формата на ноктите. Тенденция за сезона са овалните нокти със средна дължина, на които изглеждат страхотно цветя или дантелени мотиви. Ако ръцете на булката са деликатни, на тях идеално пасва френски маникюр с деликатна декорация.

На всички бъдещи булки желаем да бъдат най-красиви и очарователни в този важен за тях ден!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply