Модните бански за това лято – фойерверк от ярки идеи и неповторими детайли

модни бански за 2014При много дами вече започва подготовката за лятната отпуска на 2014 година. И те внимателно подбират необходимия им летен гардероб и особено банските, които ще им осигурят комфорт, красота и стил на плажа. Изобилие от разнообразни модели, форми, разцветки и тенденции ще задоволят и най-взискателния вкус.

Целите бански костюми и вариантите в спортен стил, които никога не губят своята популярност, със сигурност ще бъдат често предпочитани. Те позволяват разчупване на стереотипа, подчертаване на индивидуалния стил и характер. Основна тенденция е  оригиналното оформление на деколтето и мишниците. Става въпрос за високо изрязаното деколте с подчертано открити ключици и оригинално оформени изрези в областта на гърдите и талията. Такива модели винаги изглеждат чудесно и пасват на всякаква фигура. По-слабите дами  могат да се спрат на целите бански с лодка деколте. Мегапопулярни ще бъдат моделите с разнообразни асиметрични детайли, презрамка на едното рамо, преплетени елементи и ленти. Впечатляват моделите, съчетали детайли с различни нюанси. Ще бъдат удовлетворени и почитателките на монокините, които изглеждат много секси. По-откритите версии на целите бански ще подчертават повече красивите линии на талията и гърдите, като връх в това отношение са трикините, често украсени с всевъзможни ленти, халки, плетеници, а чашките на върха изящно подчертават бюста. Често те са едноцветни, но тоновете са чисти и ярки и чудесно акцентират върху загара на тялото. Фаворити на плажната мода са черно, бяло, жълто, неоново, розово, сапфирено, изумрудено. Впечатляват различните моден бански с флорални принтове в приглушени и нежни нюанси. Актуални са дървесните, геометричните, градиентните и етническите рисунки, а най вече  щампите на леопард, зебра или жираф.Интересно и впечатляващо изглеждат банските с оригинални комбинации на върха и бикините от различни нюанси и принтове, например малки квадрати и цветя в един тон.

Що се касае до банските от две части, то при цялото разнообразие, заслужават внимание и моделите в стил ретро от седемдесетте – със завишена талия, изящни драперии и меко горнище.

Всичките модни силуети, принтове, съчетания, асиметрии и вариации осигуряват красота и изящество, независимо от избрания бански – ретро, ултрасъвременен или дори ексцентричен.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply