Модни тенденции при обувките есен-зима 2014-1015

Frauenschuhe

Image: © Herbie / Fotolia

Колкото и жалко да е това, но лятото вече е към крася си и можем само да се радваме на последните топли дни за тази година. Скоро ще кажем сбогом на приятното слънчице, но пък това е още един приятен повод да се поглезите и да рефрешнете гардероба си за предстоящата есен с едни нови и ултра модерни обувки. Няма спор, че именно тези акценти в облеклото играят първостепенна важност за цялостната ви визия, така че винаги е полезно да сте наясно с последните модни тенденции.

  1. Необикновените и интересни токчета. Определено това е един от най-модерните трендове за този сезон. Всякакви обувки със странни и дори екстравагантни токове са на ръба на модата – прозрачни, с необикновена форма, с интересен акцент на тях и така нататък. Ако заложите на подобни обувки определено ще можете да се похвалите не само с интересен look, но и с това че ще сте истинска модна принцеса като от червения килим.
  2. Правите токчета на обувките също ще са не по-малко актуални тази есен. Те са по-скоро един интересен начин да впишете небрежната елегантност във вашия ежедневен стил. Разбира се, че височината им може да е различна, така че това е по-скоро лично ваше решение, изхождайки от факта, по какъв случай ще ги обувате. Подобни модели можете да намерите при едни от най-великите дизайнери на всички времена Dolce & Gabbana, както и в колекциите на много други марки.
  3. Обувки без ток. Тези модели също са важна част от тренда на всеки сезон, защото каквото и да си говорим, именно те си остават най-удобните и практичните за ежедневието на забързаните жени, които имат натоварен график всеки ден. Това не означава, че трябва да избирате и да залагате само на маратонки, тъй като ниските обувки могат и да са много елегантни, а не само със спортен дизайн. Съвсем естествено е това, че и тук съществуват модни тенденции, които всеки сезон се променят, като тази година моделите са изпълнени в лек средновековен стил, а също така те често имат различни, но пък интересни акценти на тях. Този сезон актуални са и декорациите със скъпоценни камъни или пък с бисер, като всичко е в умерено количество и е по-скоро някакъв малък елемент, за да се получи по-интересна и елегантна визия при ниските модели обувки.
  4. Каишките и катарамите се връщат на мода. Подобни модели могат много да украсят визията на всяка една дама, така че не бива да пренебрегвате този тренд и задължително трябва да си купите поне едни обувки с подобни елементи за декорация на тях.

Не пренебрегвайте и унисекс стила във вашето облекло, тъй като тези обувки могат коренно да променят модното звучене на вашия look. Залагайте всеки ден на различен стил и бъдете истински модел хамелеон, защото такива жени заслужават истинско възхищение, заради умението си да се променят и да разкриват женствено себе си във всякакви образи и стилове!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply