Модни боти 2014-2015 – звук на стилни токчета

Image: © Coprid / Fotolia

Image: © Coprid / Fotolia

Ботите винаги заема особено място в гардероба на всяка жена. Това обаче далеч не означава, че дизайна им е един  и същ всяка година, а напротив. Модните дизайнери всеки път ни радват с различни и наистина креативни модели, които могат да удивят всяка жена с женствения си фасон и очарование. Дори от няколко години насам, се предлагат всякакви фасони дори за летните месеци. Най-хубавото тук е, че тези обувки лесно могат да се съчетаят с всяка една визия.

Този сезон особено модерни ще бъдат ботите в каубойски стил. Те са страхотен избор за дамите, залагащи на удобните и едновременно с това красиви модели. Разбира се, че този фасон далеч не е нещо ново, но дизайнерите отново са успели да сътворят чудеса с този така обичан образ на обувките и да ги рефрешнат с различни акценти към тях. Този сезон отново ще са актуални и ботите с животински принт, но тук ви светваме да внимавате. Тези обувки са много опасни, защото е лесно да сгрешите при комбинирането им с другите ви вещи. Съветваме ви да ги съчетавате със семпли дрехи в класически цветове. Никога не залагайте на животинските модели обувки и  ярките дрехи едновременно, защото такъв образ ще е меко казано вулгарен.

Агресивността отново е на ръба на модата, а именно по-екстравагантните модели, които се харесват на много голяма част от дамите. Класиката винаги се цени, но въпреки това е нормално всяка година да се появяват различни нови тенденции, които да ни помагат да разнообразяваме модния ни стил и почерк. Кожата този сезон е особено ценена и се използва в доста от моделите есенни обувки. Важно е обаче не само да изберете стилни обувки, но и да се грижите правилно за тях. Все пак дори и най-качествените модел не биха издържали дълго време, ако забравяте за тази важна стъпка.

Цветните модели боти могат да накарат образа ви да заиграе по съвсем различен начин, така че не пренебрегвайте този фасон, който е особено ценен тази година. Много модерен е цвета на горчица, но не само при обувките, а също така и в при актуалните връхни дрехи за сезона. Други нюанси, които са модерни това са сините, светло-розовите и лимонените. Благодарение на тези оттенъци можете да сътворите един наистина вълшебен есенен look.

Като цяло, можем да кажем, че трендовете за тази година са доста разнообразни, така че всяка една дама може да намери стилни обувки за себе си и успешно да ги адаптира във визията си. Така че не отлагайте повече и още днес се заемете с обновяването на вашия гардероб за есента.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply