Модерни женски часовници 2014-2015

Дамски часовник в жълто

Дамски часовник в жълто

В Испания е прието да се закъснява и това дори се смята за признак на добър тон. В Америка пък нещата са корено различни, защото там живота ври и кипи и винаги е важна точността. България не отстъпва в това отношение на американците, защото ние вечно бързаме за някъде и имам куп задачи за всеки ден. За да успеете да свършите всичко това навреме и да не закъснявате с нито една минута, е важно да имате на кого да разчитате.

Дамският часовник е задължителна и неотменна част от гардероба на всяка една жена. Този аксесоар може да има хиляди лица, благодарение на креативността на световните дизайнери и различните модели, които те ни предлагат всеки сезон. Искаме да отбележим още в началото, че този сезон трябва завинаги да се сбогуваме с моделите с животински принт, тъй като те вече не са актуални и модерни. Заедно с това не ви препоръчваме да избирате прекалено кичозните дизайни, които се смятат за признак на лош вкус. Актуален тренд тази година при часовниците за стилните лейди е преплитането между мъжкият стил и женствените линии. Така например тази есен ще са много актуални по-големите дизайни, които още от сега се ползват с голям интерес от страна на модерните жени, които винаги се стараят да са в тон с последните трендове. Типичен пример са марките Guess и Moschino, които са създали специални мъжки модели за жени. Те определено се отличават от дизайните, които сте свикнали да виждали и ще внесат особена нотка на стил във всеки образ.

Не си мислете, че големите модели изглеждат грубо и вулгарно на женската ръка, защото това далеч не е така. Важното е да ги комбинирате правилно със стила ви, въпреки че лично наше мнение е, че тук едва ли може да им грешно съчетание, защото те са наистина безумно стилни и ефектни. Друг не по-малко актуален тренд този сезон са ярките модели часовници, които наистина са нещо различни и дори екстравагантно. Те обаче са страхотен начин да покажете вашето вътрешно настроение, а и освен това могат лесно да се съчетаят с тоалетите в пастелни и класически цветове. Добавяйки такъв свеж акцент към образа ви, той ще заиграе по съвсем различен начин.

Друг стилен модел са дамските часовници с дълги и тънки каишки, които се усукват няколко пъти около ръката. Те също изглеждат доста различно, но и свежо на фона на доста други скучни аксесоари, така че залагайки на подобен модел със сигурност ще се откроите в тълпата. Днес ефектните часовници вече са се превърнели не само в практична вещ за отброяването на времето, но и в незаменим акцент към всеки един образ на стилната и уверена жена!

Advertisement

No comments.

Leave a Reply