Модерни чанти 2014-2015 – новият образ на любимия аксесоар

Image: © Mee Ting / Fotolia

Image: © Mee Ting / Fotolia

Жените обожават чантите и това е един от любимите им аксесоари, така че е напълно нормално това, че те не могат да устоят пред тези покупки, за да попълнят колекцията си с нови и красиви модели. Все пак чантите никога не могат да са много, а и всяка от тях е предназначена за различен случая – официални,ежедневни, спортни, плажни и така нататък. Фасоните на 2014 са толкова много, че те ще ви позволят да сътворите лесно напълно различни образи и визии с тяхна помощ, за каквито преди дори не сте си мечтали.

Общи тенденции при модерните чанти за 2014-2015

Все повече се наблюдава това,че границите при стилните чанти се изтриват, като така дори е трудно да различите дали един модел е спортен или пък плажен. Това е напълно нормално, защото дизайнерите се стараят да ни предложат един вид многофункционални фасони, които всяка една жена да може да използва като стилен аксесоар за всеки повод в живота. Така например тази година особено актуални са моделите клъч, които са без дръжки и те дори донякъде приличат повече на портфейл,а не толкова на чанта. Въпреки това обаче те си остават все така практични и удобни, но за сметка на това стават все по-красиви и стилни.

Няколко години назад имаше тенденция, която смело пропагандираш факта, че съвсем не е обезателно тези дамски аксесоари да са в един тон с обувките. Това важи този сезон и за стила на вашето облекло, защото ако чантата ви е изработена в друг стил и вие успеете хармонично да я съчетаете с образ ви, тогава може да се получи дори по-интерсен контрастен look, така че смело можете да залагате на този look. Едновременно с това обаче е модерна и другата пълна противоположност на тази тенденция, когато вашите дрехи трябва да са в един тон с акцентите в облеклото, затова смело може да се каже, че имате пълна свобода при избора си как да съчетавате вашите модерни чанти и така да творите едни наистина зашеметяващи женски образи.

На мода също така се връщат и моделите от естествен велур, които са много красиви и нежни, но могат да бъдат изпълнени и в други стилове, като например рок или дори кънтри. Съветваме ви да залагате като цяло на естествените материи, тъй като през тази година те ще са особено актуални.  Модерни ще са и моделите чанти с различни декоративни детайли на тях или пък тези с геометрични или пък дори плоска форма. Както виждате сами, всяка една жена ще има наистина огромен избор, така че сме сигурни в това, че всяка една модерна дама лесно ще намери именно този модел, който да отговаря най-ярко на нейния стил и фасон в облеклото.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply