Модерен маникюр в златни оттенъци – стил и класика събрани в едно

Image: © Oleg Ivanov / Fotolia

Image: © Oleg Ivanov / Fotolia

Маникюрът в златни оттенъци може да придаде особен блясък и разкош към визията ви. Много от жените правят грешката да не поддържат ръцете си, в това число и ноктите, мислейки си че това не се забелязва. Ако обаче се замислите трезво над нещата, тогава ще разберете че именно ръцете са първата част от тялото ни, на която събеседника ни обръща внимание, като тук разбита се не броим лицето. Все пак ние винаги се здрависваме при запознанство с човек, така че е нормално ръцете ни винаги да са на показ, затова е важно те винаги да са в изряден вид.

Разбира се, че ние не апелираме да ходите по скъпите салони за красота и да давате луди пари за различните разкрасителни процедури. Уверяваме ви, че с малко повече практика и желание от вашата страна, можете да си направите страхотен маникюр, който да добави особен чар към вашия цялостен look. През 2014-2015 година особено актуален е красивия маникюр в златни оттенъци. Техниката му на нанасяне може да е различна– френч стил, златни или пък леопардови мотиви, както и всякакъв друг вид интерпретации на този цвят в дизайна на ноктите ви е добре дошъл този сезон. За допълнително украшение към него могат да се използват блестящи лакове, дантела за декорация на маникюр и така нататък. Не забравяйте обаче, че след като сте нанесли лака на ноктите ви, трябва да го закрепите с топ лак, за да фиксирате рисунката ви и да имате не само красив маникюр, но и дълготраен.

Предлагаме на вашето внимание два различни дизайна на ноктите ви, при които по интересен начин е вплетен златния мотив, с който да подчертаете този стилен и ефектен маникюр.

Стил омбре

Това е много актуален тренд в момента не само при прическите и дрехите, но и в дизайна на ноктите. За целта лакирайте ноктите ви в желан цвят, който ще служи за база (черен или бял например), а след това го оставете да изсъхне добре. Вземете гъбка за фон дьо тен и покрийте само нейната начална част със златист лак, а след това започнете с потупващи движения да правите самия омбре ефект до получаването на желания резултат.

Интерпретация на класически френски маникюр със златни оттенъци

Тук идеята е изключително просто, но пък за сметка на това много ефектна и актуална. Просто си направете класически френч дизайн на ноктите ви и вместо бял лак използвайте златен. Воала, ето че класиката винаги може да бъде хармонично съчетана дори с най-новите модни тенденции.

Ако следите звездите и техните модни подвизи, тогава може би сте забелязали това, че дори Парис Хилтън наскоро се появи с маникюр изцяло в златен металичен оттенък. Така че не чакайте повече, а още днес направете някакъв страхотен дизайн на вашите нокти и нека всички само да ви завиждат за стилни и ефектен маникюр, който имате.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply