Кашмирено палто 2014-2015 – стилна женственост

Image: ©  Ivan Nakonechnyy / Fotolia

Image: © Ivan Nakonechnyy / Fotolia

Кашмирът има множество предимства, като именно затова тази материя и по-конкретно дрехите, които са изработени от нея се заобичаха толкова бързо от жените. Няма дама, която да може да устои пред красотата и божествената му нежност, така че няма нищо чудно в това, че тази година дизайнерите са заложили на палтата, които са изработени от тази материя. Разбира се, че това не е единствения актуален тренд за този есенен сезон, но този ще е един от водещите.

Едва ли ще се намери жена, която би могла да устои пред красотата на едно леко кашмирено палто за топлата есен. Със своя дизайн то просто демонстрира апотеоза на женствените и безумно нежни дрехи. То от своя страна се съчетава уникално с вечерните рокли, така че всяка жена може смело да комбинира тези облекла в гардероба си и да получи много ефектен look. Подобни модели са истинска находка за жените, ценящи стилния моден почерк и искащи винаги да са актуални и ефектни в своя образ. Можете така например да вземете пример от дефилето на марка Burberry Prorsum, където беше показана комбинация между кашмирено палто и рокля в същия оттенък. Ако обаче търсите универсален фасон, тогава ви съветваме да обърнете внимание на пастелните цветове за есента.

Милитъри стила също ще е модерен при палтата на 2014-2015, така че ако сте почитателки на този безумно красив фасон, тогава можете отново да му се порадвате. Интересно е това, че обикновено сме свикнали да виждаме милитъри връхните дрехи от други материи, но не и от кашмир, както ще бъде тази есен и зима. Това обаче е нещо ново, с което дизайнерите са решили да ни зарадват, но няма как да отречем това, че модния им експеримент е бил успешен. Късите кашмирени палта също ще са модерни, като при тях главното отличие е удобната дължина. Те са страхотен избор за дамите, които са свикнали да водят активен начин на живот, а също така са универсално решение, ако обичате да залагате на унисекс стила и да се превъплъщавате всеки ден с различен look. Именно това е и главното отличие на този модел, а именно това че може лесно да се адаптира към всеки образ.

Не можем обаче да отречем факта, че на мода ще бъдат и по-ярките модели връхни дрехи от кашмир. Ако сте от жените, обичащи експериментите и искате да реализирате най-смелите си модни фантазии, значи със сигурност този фасон ще ви хареса особено много. Именно благодарение на този моден експеримент, палтото вече не е само част от класическото облекло, но и може да стане главен акцент във всеки един образ.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply