Какви обувки ще носим тази есен?

Image: © Coka / Fotolia

Image: © Coka / Fotolia

Фантазиите и креативността на дизайнерите нямат граници и те всеки сезон успяват да изненадат жените с все по-интересни и дори екстравагантни модни колекции при обувките. Едновременно с това те не забравят за практичността и комфортна, така че тази есен определено стилните дами ще имат доста голям избор.

Основни тенденции при есенните обувки

Първият моден тренд, на който са заложили дизайнерите това са обувките в стил гладиатори. Подобни модели не са само много красиви, но също така са наистина комфортни, така че всяка една дама ценяща удобството и екстравагантността, може смело да заложи на този фасон. Тази година ще са актуални и мъжките модели обувки, които дори могат да се причислят към унисекс стила, който успя да покори целя свят за много кратко време. За любителките на контраста, този фасон определено ще им хареса. Тези обувки могат да се съчетават с абсолютно всичко, защото именно благодарение на тях вашия тоалет може да заиграе по съвсем друг начин и да заблестите с екстравагантната си визия. Подобни колекции можете да откриете при едни едни от най-големите марки – Emporio Armani, Marni, J JS Lee и много други.

Спортният стил също ще бъде много ценен този сезон. Моделите, които се предлагат на пазара от великите дизайнери са нещо наистина уникално само по себе си. Те съчетават едновременно няколко стила, като по този начин отново се залага на така модерния този сезон тренд на контраста във визията. Можем само да сме благодарни на дизайнерите и за техния моден подарък, който те ни предлагат, защото така ще бъдете не само модерна жена, но и ще се чувствате удобно във вашите обувки. Архитектурните и дори екстравагантни токове отново ще са на почит тази есен и зима. Те могат да са с наистина много разнообразна форма и така модела на обувките да се превърне в едно истинско творение на изкуството. Тези фасони са характерни за колекциите на марките Miu Miu, Christian Dior, Givenchy и много други. Разбира се, че ботитата също ще заемат особено почитно място в модните линии на дизайнерите, както и актуалните обувки на платформа, като тук отново се залага на по-екстравагантната визия и дизайна.

Не трябва да забравяте и за декоративните елементи, които се използват. Това може да е не само кожа, но също така лак, велур и други естествени материали. Много актуален тренд е смесването именно на тези материи, като така се залага отново на контраста, което е наистина доста красива и стилно. Интересно е, че тази година ще са модерни не само много екстравагантните модели, но и минималистичните фасони. Дори много от дизайнерите залагат на мотото „Колкото по-семпло, толкова по-добре”. Ето защо и да сте почитатели на класиката и лаконичността, отново ще можете да намерите обувки, които да са не по-малко актуални и красиви.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply