Как с помощта на червилото да преобразим своя стил

Image: © Denys Kurbatov / Fotolia

Image: © Denys Kurbatov / Fotolia

Идващият моден сезон диктува своите модни правила. Но не е задължително кардинално да променяме гардероба или образа си в преследване на модните тенденции. Помощник в случая може да бъде червилото  и то да се превърне в най-добрия аксесоар.

  1. Главен акцент

Ако много дълго и старателно сте подбирали своя тоалет и аксесоарите към него, но въпреки това не ви напуска усещането че нещо липсва във визията, то червилото ще сложи всичко на мястото му. Съвременните ярки палитри от червила предлагат голям избор и широко поле за експериментиране. Необходимо е да се избере такъв нюанс, който ще придаде блясък на устните и те ще станат център на вашия образ.

  1. Разширяване на цветовата палитра

Всеки сезон, заедно със сдържаната цветова гама, дизайнерите ни предлагат да опитаме и по-ярки тонове. Но не всяка дама би се решила да носи оранжева рокля или червено палто. Ако се боите да експериментирате в своите тоалети, то червилото – оранжево, розово или червено ще ви помогне, като направи ярък и най-скучния образ.

  1. Какво да облека? Проблемът може да се реши веднъж завинаги.

Случвало се е да прекарате не минути, а часове пред отворения гардероб и да се чудите какво да облечете, нали? И всяка избрана дреха, всеки вариант на тоалет ви се струват скучни и неактуални. В такъв момент едно червило в моден нюанс ще внесе хармония в образа, а защо не, и да му придаде доза пикантност, според случая. Малката черна рокля или даже строгият делови костюм ще изглеждат по-различно, даже съвсем различно, ако сложите червило с богат, наситен оттенък.

  1. Вместо аксесоари

Аксесоарите играят важна роля при изграждането на визията, защото я балансират и я правят цялостна и завършена. Но , ако не можете да решите какво колие да сложите, на гривна или на брошка да се спрете, то направете своя избор в полза на червилото. Правилно избраният цвят винаги ще изглежда печелившо. Освен това, червилото е аксесоар, който винаги може да ви е под ръка и никога няма да ви подведе.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply