Как да скрием излишните килограми?

Image: © Alexander Raths / Fotolia

Image: © Alexander Raths / Fotolia

Начините да се справите с излишните килограми са наистина много – от всевъзможни физически упражнения до хиляди различни диети. За съжаление обаче не винаги дамите могат да решат проблемите си така, затова и до днес е актуална темата, по какъв начин да скриете излишните килограми, избирайки правилните тоалети  във вашето ежедневие. Все пак няма как да отречем това, че има дами, при които плътната структура на тялото им е просто генетично заложена и каквото и да правят, те не могат да отслабнат. За тази цел обаче винаги можете да се обърнете към модните специалисти, които ще ви помогнат при избора на правилните дрехи, за да скриете визуални излишните ви килограми и да подчертаете красотата на силуета ви.

Как да скриете излишните килограми с помощта на дрехите?

Главното правило при тази нелека задача е да се получи баланс на пропорциите, като така например дрехите ви не бива да са прекалено тесни. Другата крайност също не е подходяща за вас, а именно да се обличате в дрехи, които са прекалено свободни и едва ли не са 3-4 размера повече от вашия. За съжаление обаче много от жените и до днес правят тази грешка, като така само акцентират върху недостатъка си. Безформените тоалети са един наистина лош избор за тези дами, които се опитват да скрият излишните си килограми, така че ако и вие се причислявате в тази група, тогава не ви препоръчваме да залагате на такива дрехи в ежедневното си облекло. Много по-добър избор са класическите ризи, които завършват в зоната на началото на бедрата, тъй като така визуално ще удължите силуета си и ще изглеждате по-стройни.

Друг добър избор за вас са роклите и блузите със завишена талия, които са идеален вариант и за дамите, които имат силует от типа ябълка. Благодарение на тази кройка вие лесно ще се справите с недостатъците на фигурата ви и визуално ще ги скриете. Главният плюс на тези дрехи е това, че те лесно се съчетават със всеки стил. Свободните или прави модели дънки също са добро решение за вас. В никакъв случай обаче не залагайте на прекалено тесните фасони тип слим, тъй като така само ще акцентирате на зоните, които искате да скриете.

Не бива да се срамувате от фигурата си, а да се гордеете с вашето тяло. Всяка една жена е уникална сама по себе си и е красива във всеки един образ, на който залага, но само ако се чувства уверена и женствена. Уверяваме ви, че хората около вас усещат вашата вътрешна нагласа и ви възприемат точно така, както самите вие се чувствате.

 

Advertisement

No comments.

Leave a Reply