Как да съчетавате модерните бойфренд дънки?

20130216_163851В действителност модата на тези дънки е по-скоро провокирана от факта, че дамите все повече се превръщат в роби на модата и техните дрехи може и да са безумно красиви, но са ужасно неудобно. По този начин модните дизайнери са ни показали, че модата може да е едновременно комфортна и стилна, но само ако сте съчетали правилно вашите бойфренд дънки. Те дори донякъде напомнят на типично мъжки модели, но пък за никого не е тайна, че унисекс стила вече успя да завладее света.

Тази мода се появи преди няколко години, като това беше провокирано именно от факта, че една от водещите тенденции и до днес е премахването на границите между мъжките и дамски вещи. Така например актуални са не само бойфренд дънките, но и мъжките ризи, които също могат лесно и ефектно да станат част от всяка една модерна женска визия. Има обаче все още дами, които не разбират тази мода и основната им грешка е това, че те не са успели да намерят правилната модна рецепта за себе си или казано с други думи, по какъв начин да вплетат тези по-скоро мъжки дрехи в гардероба си и най-важното как да ги съчетаят със своя женствен и елегантен стил.

В действителност модерните този сезон бойфренд дънки са страхотен пример за дреха, която съчетава в себе си духа на ежедневния стил, а и е много лесно да направите тази визия по-женствена и елегантна. Първото правило, което е важно всяка една жена да знае това е, че ако искате да заложи на по-мъжките или унисекс дрехи, тогава задължително трябва да добави поне един наистина женски детайл към образ си. В случая най-добре е това да са обувките с не висок ток, като по този начин да се направи ефектно съчетание между два на пръв поглед несъчетаеми стила. Другото нещо, на което можете да заложите това са вталените или пък правите модели сака, като те съответно могат да са къс или по-дълъг модел. Съчетанието им с този фасон дънки е много удачно, но не само в ежендевния ви look, но също така подобна визия е удачна и за работното ви място, като в този случай е важно да сте избрали по-семплите модели. Погрешно схващане е, че с дънките бойфренд не могат да се създават едни наистина женствени и дори елегантни образи. Това не е така и те дори са страхотен избор за дискотека или дори за среща, но тук трябва да изберете правилните аксесоари към тях, за да могат съответно те да заиграят стилово по съвсем друг начин.

По-женственият стил не се създава толкова от основните базови детайли в облеклото ви, а по-скоро от аксесоарите, на които сте заложили. Ето защо е особено важно да намерите подходящите акценти, с чиято помощ да „убиете” един вид по-строгите черти на дънките и да придадете особено звучене на образа ви.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply