Как да избирате зимни обувки?

Image: © Alexandra Karamyshev / FotoliaНякои жени в буквален смисъл възприемат новите тенденции, които виждат на червения килим. Важно е обаче да осъзнавате, че едно е да се разходите десет метра със страшно високи обувки, а съвсем друго е цял ден да ходите с тях. Когато добавим и към това зимните условия, които в страната ни не са никак приятни, тогава комбинацията става особено сериозна. Ето защо трябва да избирате не само стилни модели зимни обувки, но и такива, които са наистина удобни и безопасни.

Инвестирайте в качествени ботуши

Един доста модерен тренд тази година са каубойските ботуши, които бързо станаха любими на доста от жените. Те се отличават със своя запазен и различен стил, но и с това че са наистина комфортни.  Те са перфектно решение за вас, ако следвате за модните тенденции и заедно с това искате да носите само удобни модели. Основното им предимство е това, че могат лесно да се комбинират с различен стил в облеклото, като именно затова смело можем да кажем, че те са must have за този сезон. Друг вариант за любилите на комфорта са велурените обувки тип чизми с нисък и дебел ток. Все пак не просто така Мерлин Монро е казала крилатата фраза „Дай на една жена правилните обувки и тя ще покори света”. Припомняйте си това всеки път, когато сте на ръба да забравите за удобството и да си купите макар и много красиви обувки, но пък за сметка на това некомфортни.

През студеното време на година винаги е доста влажно и често вали. Именно поради това е важно да залагате на тези зимни обувки, които са изработени от водоустойчиви материали. Друг вариант е да си купите едни гумени ботуши за това време, но все пак доста често през есента времето се променя буквално за минути, така че нашия съвет е все пак да заложите на обувките, които са устойчиви на влагата. Обръщайте внимание и на подошвата, защото сме сигурни в това, че поне веднъж в живота си сте си купували ботуши, които да са красиви, но за сметка на това много хлъзгави. Най-добре е да избягвате тези модели с гладка подошва, а да залагате на дизайните, при които тя има някакъв грайфер. Така ще се чувствате много по-уверено и комфортно.

Когато сте решили да се отправите на лов за стилни и качествени зимно обувки е важно да не пренебрегвате и топлината. Все пак тук говорим за покупката на модели, които ще се носят през студеното време на годината, така че този критерии също си остава много важен.

 

Advertisement

No comments.

Leave a Reply