Дънки с висока талия и как правилно да ги съчетавате?

Image: © paffy / Fotolia

Image: © paffy / Fotolia

Дънките с висока талия бързо успяха да се превърнат в истински моден тренд, който се заобича веднага от всички жени. Най-хубавото на този модел е, че те могат наистина перфектно да скрият недостатъците на фигурата ви, а също така и да издължат силуета. В действителност обаче те не са подходящи за всички жени и днес сме решили да разгледаме именно тази тема, както и по-обстойно да ви запознаем с това, по какъв начин правилно да съчетавате тази част от гардероба си с другите ви дамски дрехи.

Особено внимание трябва да отделяте на ширината на избраните дънки в долната част. Това означава, че можете да намерите най-различни модели, като съответно те да са в различен стил – скини, слим, бойфренд и така нататък. Всички те са подходящи за жени с различна фигура, като понякога дори акцента на високата талия при тези фасони може да помогне много за това образа да се получи нехармоничен или дори вулгарен. За да не сме празнословни и да ви поясним по-добре, за какво говорим, ще дадем едни пример. Ако например имате фигура тип круша или ябълка, тогава не ви съветваме да залагате на дънки слим с висока талия. Те само ще подчертаят вашия проблем на фигурата и така дори ще направите акцент в областта на бедрата, което при вас не е добра идея. Както се досещате при първия образ ще се подчертаят именно доста бедрата ви, а при втория – корема. Това са именно частите, които дамите с фигура круша или ябълка искат да скрият, затова и точно тези фасони на дънките с висока талия не са подходящи за вас. Най-добрият начин да отвлечете вниманието от например широката талия това са различните декорации – металически копчета, неравномерен цвят на денима, наличието на големи джобове, както отпред, така и отзад и други подобни акценти на вашите дънки.

Ако сте от жените с обемна фигура главно в средната област, тогава ви съветваме да се откажете от дънките с висока талия в стил скини. Най-добре е да заложите на правите фасони или пък на тези, които са леко по-широки в края. При избора на подобни модели вие не само отлично ще скриете недостатъците на вашата фигура и ще сте модерни, но също така можете лесно да намерите отлична алтернатива на класическия черен панталон за работното ви място. Съчетаването на тези дизайни на вашите дънки с висока талия трябва да се прави според случая и мястото, където ще ходите. Това могат да са различните видове топове или пък също така по-строгите модели ризи в мъжки стил, както и по-женствените блузи.

Не забравяйте, че дънките с висока талия не изглеждат добре на ниските жени с по-пълна фигура, защото така те едновременно подчертават всичките ваши недостатъци. Ето защо това е модел, който най-добре стои на жените с по-висок ръст, но все пак винаги можете да си изиграете модните карти идеално, ако се постараете и ги съчетаете хармонично с другите ви дамски дрехи.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply