Дамската клъч чанта – последен писък в модата

Image: © kichatof / Fotolia

Всяка жена знае от личен опит колко е трудно да си купи модерна, красива и комфортна чанта. Магазините буквално преливат от различни модели, вариантите са безкрайни. Всичките притеснения могат да бъдат избегнати, ако се спрем на особено модерната днес клъч чанта, която може да се превърне във визитна картичка, отразяваща индивидуалността на собственичката си.

Големи или малки, с мека или твърда рамка, с или без лента, с цип или магнитна закопчалка, моделите изобилстват с разнообразни стилове, цветове и материали. Нетипични и нестандартни, но стилни и модерни, те  се явяват изключително креативни решения. Впечатляваща в това отношение е чантата клъч във формата на книга. Този аксесоар възхищава наред с новите и невероятни вещи на интелектуалната мода. Появил се най-напред по модните подиуми, той намира отклик не само сред знаменитостите на червения килим, но и след множество дискусии на модните критици , придобива все по-масова употреба. Вариантите на клъч-книга са много. При проявен интерес, може да се купи чанта, с любимите герои на нея, като обхватът от литературното изкуство е много голям. Много модни блогъри публикуват на своите страници в социалната мрежа и в личните си блогове снимки на модерни клъч варианти, чийто главен акцент е книгата. С такъв стилен аксесоар може да се отиде навсякъде –на разходка, на кафе, на кино, на театър, на официална церемония. Не само, че ще сте сигурни, че няма да видите друга чанта като вашата, но и ще привлечете любопитните погледи към своя удобен и просторен атрибут, който, освен това, благодарение на подсилената си рамка, внася спокойствие за целостта си. Удобна и надеждна закопчалка гарантира сигурността на моделите.

Безграничната фантазия на дизайнерите предлага десетки модели клъч за всякакви поводи. Във формата на книга, на плик, с каишка или малка метална дръжка за ръката, от гладка кожа или имитация на влечуго, от текстил или плетени, те са ефектно допълнение към всякакъв тоалет.

Всички дами, които търсят оригинален индивидуален стил, ще предпочетат тези изключителни и универсални аксесоари и те ще се превърнат в гордостта на техния моден гардероб.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply