Блузи 2014 – женственост без прегради

Image: © matusciac / Fotolia

Image: © matusciac / Fotolia

Красивите блузи и ризи се явяват неотменна част от всеки един женски гардероб, но не само за следващия сезон, но и за цялата година. За всички дами, които обожават деловия стил или пък ежедневната небрежност, това е идеална възможност да бъдат едновременно модерни и да залагат на любимия си look през деня. Различните образи с вашите любими блузки лесно могат да се постигнат благодарение на съчетанието им с различните вещи във вашия гардероб, като по този начин тези артикули от визията ви ще заиграят по съвсем различен начин, адаптирайки се към стила ви и начина на обличане, който обичате.

Тънките и женствени блузи са новия тренд за есента

При съчетанието на тези модели напрактика не съществуват прегради. Всички тук зависи от вашето въображение и от умението ви да съчетавате на пръв поглед напълно различните дрехи и то в един напълно хармоничен образ. Всеки един подобен фасон ще стане идеално решение за всеки случай – светски прием или пък корпоративно тържество. Съветваме ви да обърнете особено внимание на светлите нюанси, въздушните материи кройките с минималистични декорации на тях. Така със сигурност не можете да сгрешите при съчетанието на вашите по-официални блузи и ще можете да направите един наистина страхотен вечерен look за всеки случай и повод.

Небесно сините ризи и блузи отново се връщат на мода

Ако сте от жените, които следят модните тенденции всеки сезон, тогава тази новина вече не е никак нова за вас. Интересното този сезон е, че се залага на блузите и ризите в унисекс стил, който сега е на ръба на модната вълна и определено бързо успя да се превърне в любим на много жени. За съжаление обаче все още много от дамите се страхуват от това да облекат например едни бойфренд дънки или пък да заложат на мъжките ризи във визията си. Така обаче те само губят, защото тук просто не можете да сгрешите. За целта просто съчетайте едни типично мъжка  и унисекс дреха с някакви по-жетвени акценти – високи токчета, ефектни дънки, аксесоари и така нататък. Освен това модерните сини блузи този сезон могат също така да се съчетаят лесно с всеки по-делови и официален стил.

Блузи oversize – женственост без прегради

Широките модели блузи, които не ограничат движенията са новия писък на модата тази година. Те са подходящи за всички дами без значение от възрастта им или фигурата, така че тук не бива да се страхувате да експериментирате и да опитвате различни стилови комбинации с тези ефектни дамски дрехи. Особено актуални са и моделите oversize, които съчетават в себе си по един наистина невероятен начин минимализма и максимализма.

Не по-малко модерни са също така блузите в японски стил и тези с V-образно деколте. Вторият фасон е особено подход за всички по-ниски дами, тъй като с тяхна помощ лесно можете визуално да изглеждате по-високи. И не забравяйте за модния съвет на дизайнерите, а именно да съчетавате актуалните този сезон блузи с поли тип молив, панталони, както и с по-мъжките и унисекс шорти.

Advertisement

No comments.

Leave a Reply